Ultima actualizare: octombrie 2023

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesul și utilizarea acestui site web („Site-ul”) sunt guvernate de Termenii și Condițiile de mai jos. Utilizarea acestui Site implică acceptarea și respectarea acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să părăsiți acest Site.

I. Scopul informațiilor

Site-ul oferă informații generale cu privire la serviciile furnizate de Cabinetul de Psihologie SelfWay. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consilierea psihologică individuală sau medicală. Nu se stabilește o relație terapeutică prin intermediul acestui Site.

II. Confidențialitatea

La Cabinetul de Psihologie SelfWay, ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor personale furnizate de vizitatori. Detalii suplimentare cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs. personale pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate.

III. Drepturile de autor

Toate conținuturile și materialele de pe acest Site sunt protejate de drepturile de autor ale Cabinetului de Psihologie SelfWay sau ale altor terți cu drepturi de autor. Utilizarea, copierea sau distribuirea acestor conținuturi fără permisiunea prealabilă este interzisă.

IV. Legături către Resurse Terțe

Acest Site poate conține legături către resurse și site-uri web terțe. Cabinetul de Psihologie SelfWay nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

V. Limitarea Răspunderii

Cabinetul de Psihologie SelfWay nu își asumă răspunderea pentru prejudicii sau pierderi survenite ca urmare a utilizării sau imposibilității de a utiliza acest Site. Vizitatorii utilizează acest Site pe propria răspundere.

VI. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Cabinetul de Psihologie SelfWay își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. 

VII. Contact

Pentru întrebări sau comentarii legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la contact@psiholog-bun-bucuresti.ro sau utilizând formularul de contact disponibil în pagina Contact.