Contact

Ai o întrebare ? Dorești să te programezi ? Îți răspundem cu drag la solicitările / întrebările tale. Suntem aici pentru tine 🙂

Piața Victoriei​, Sector 1, București

Șoseaua Nicolae Titulescu Nr. 1,
Bl. A7, Sc. 4, Et. 1, Interfon: 095
Luni – Sâmbătă, 09:00 am – 09:00 pm
Duminică, 12:00 pm – 06:00 pm
Telefon, 0773 37 44 10 / 0755 50 50 43


Intră direct în contact cu specialiștii noștri.

Dan Hulea

Psiholog clinician
dan.hulea@psiholog-bun-bucuresti.ro

Adriana Olariu

Psiholog clinician
adriana.olariu@psiholog-bun-bucuresti.roIntră în contact cu noi

Întrebări frecvente

Află de mai jos care sunt cele mai frecvente întrebări primite de la clienții noștri. În cazul în care nu găsești un răspuns la întrebarea ta, nu ezita să ne contactezi..

Să discuți cu un specialist / psihoterapeut chiar de la început poate duce la rezolvarea problemei înainte de apariția acesteia și te poate ajuta să simți, să gândești și să performezi la cel mai bun nivel. Ține cont că simpla discuție cu un psiholog, nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine, însă o astfel de discuție cu cineva din afara familiei, cercului tău social poate avea mai multe implicații pozitive pentru tine.

Un psiholog / psihoterapeut te va ajuta să conștientizezi, să înțelegi că poți face ceva pentru a îmbunătăți situația actuală, fie că vorbim de o relație cu cineva drag, un comportament sau propria persoană. Consilierea psihologică / psihoterapia duce la schimbări care au rolul de a antrena comportamente / obiceiuri sănătoase cu efecte benefice în relații, o mai bună performanță la serviciu sau la școală sau o gândire pozitivă.

Recomandăm ședințele, pe cât posibil, în cabinet. Specialiștii noștri pot susține ședințele și online, în situația în care dorești să efectuezi ședințele din confortul propriului tău cămin.