Punem pasiune în ceea ce facem

Servicii Psihologice

„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te poți pune în starea potrivită de a le face.” Constantin Brâncuși

Poți beneficia de serviciile psihologilor SelfWay atât în cabinetul din Piața Victoriei, cât și online, din confortul căminului tău

Încă nu te-ai hotărât?

Când ai nevoie de un psiholog ?

Profesionalism, experiență

Oferim o paletă largă de servicii psihologice la cele mai înalte standarde, cadru securizant și principii ferme de confidențialitate.

CONSILIERE INDIVIDUALĂ

Ședințe de consiliere adolescenți, adulți. Online sau în cabinet.

Consilierea psihologică te ajută să-ți înlocuiești anumite comportamente nesănătoase ce cauzează conflict cu altele mai benefice pentru tine, te ajută să-ți crești bunăstarea generală, vei găsi soluții pentru ieșirea din criză și vei reuși să funcționezi mai bine, din toate punctele de vedere.

200 LEI

60 min ședința

TERAPIE DE CUPLU

Relația de cuplu este foarte importantă.

Oricât de mult se iubesc două persoane, într-un cuplu mai devreme sau mai târziu apar diferențe de opinii. Acestea sunt firești și contribuie la descoperirea complementarităților pe care fiecare persoană le poate aduce în cuplu.

250 LEI

60 min ședința

EVALUARE PSIHOLOGICĂ

Evaluarea dezvoltării, aptitudinilor cognitive, personalității (6-18 ani).

Testează nivelul de dezvoltare neuropsihologică, aptitudinile cognitive, temperamentul / personalitatea, aspecte ce țin de sănătatea mintală.

400-600 LEI

2-3 ședințe / 60 min fiecare

PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ

Ședințe de psihoterapie adolescenți, adulți. Online sau în cabinet.

Psihoterapia integrativă este adaptată nevoilor și personalității fiecărui client. Ea folosește tehnici specifice dintr-o varietate de abordări terapeutice, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală, terapia gestalt, tehnici de relaxare, hipnoza clinică și terapia spirituală. Această abordare flexibilă nu se limitează la o singură metodă terapeutică, ci se adaptează unicității fiecărui client.

200 LEI

60 min ședința

PSIHOTERAPIE ERIKSONIANĂ

Ședințe de psihoterapie adolescenți, adulți. Online sau în cabinet.

Hipnoza Ericksoniană este folosită în terapie pentru a trata o varietate de probleme, cum ar fi anxietatea, depresia, dependențele, fobiile și multe altele. Această tehnică terapeutică inovatoare pune accent pe colaborare, respect și descoperirea potențialului interior al fiecărui individ.

află mai mult

200 LEI

60 min ședința

CONSILIERE ÎN ADICȚII

Consilierea în adicții este o formă specializată de terapie concepută pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu abuzul sau dependența de substanțe sau comportamente să-și exploreze relația cu acestea și impactul asupra vieții lor. Scopul principal este de a îmbunătăți calitatea vieții în plan fizic, mental, social și spiritual.

200 LEI

60 min ședința

CORPORATE – COACHING

Leadership coaching.

Trăim într-o societate dinamică și competitivă în care presiunea asupra fiecărui lider este copleșitoare.

Există soluții! Workshop-urile cu scop preventiv sau de soluționare a crizelor apărute sunt de real folos pentru companie. Ele vizează priorități și crezuri diferite legate de viziune, stiluri diferite de leadership, prioritățile companiei, îmbunătățirea performanței.

Trimite o cerere pentru a primi o ofertă personalizată nevoilor tale.

200 LEI

60 min ședința

EVALUAREA PERSONALITĂȚII

Beneficiile cunoașterii de către lideri ale propriilor trăsături de personalitate.

Cunoașterea trăsăturilor tale de personalitate te ajută să înțelegi mai bine cum te influențează acestea în rolul de lider.

află mai mult

250 LEI

60-75 min ședința

CONSILIERE PARENTALĂ

Suport în parenting.

A fi părinte nu este ușor și uneori poate fi și intimidant. Până la urmă cum poți ști dacă îi oferi copilului tău prea multă responsabilitate și prea puțin suport ?

200 LEI

50/75 min ședința


Ateliere dezvoltare personală
Atelierele au rolul de a dezvolta competențele socio-emoționale, întărirea încrederii în sine, dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare.
Cost atelier: 100 LEI / sesiune
Un atelier este alcătuit din 6 sesiuni